9 Temmuz 2009 Perşembe

nemlendirici yüz kremi tarifi yapımı


Malzemelerimiz:Gerekli oranlarda ayarlanmış süt ve yumurtdan aldığımız sarı kısmı

Hazırlanışı:Malzemlerimizi iyice karıştırıyoruz,daha sonra ise uygulama işlemine geçiyoruz,cildimize sürüyoruz.sürdüğümüz noktayı üzerini hava almaması için kapatıyoruz,30dk uyguladıktan sonra ılık su ile yıkanabilir.Cildimizin yumuşadığına ve sıkılaştığına şahit olacaksınız.Bu uygulamayı haftada bir kere yapılması yeterli gelecektir.

Pervin Bulgak'tan vücud çatlakları kremi tarifi

Kozmetolog Pervin Bulgak vücudta oluşan çatlakların iyileşmesine yardımcı bir krem geliştirmiştir.
Malzemelerimiz:
birer çay kaşığı kadar portakal ve kekik yağı,
yarım bardak kadarda badem yağı
bir tatlı kaşığı kadarda yasemin yağı,
az miktarda limonun suyu
Hazırlanışı:
Bütün malzemler birlikte karıştırılır elde edilen krem çatlaklar üzerine uygulanır daha sonra ise 2-3 saat sonra ılık su ile yıkanması gerekmektedir.

pervin bulgak'tan göz kenarı kırışıklığı için krem tarifi


Zamanla yaşınıza bağlı olarak göz kenarı çevresinde oluşan kırışıklıklar için Kozmetolog Pervin Bulgak sizler için bir krem tarifi hazırlamıştır.
Malzemeler:Birer çay kaşığı olmak şartıyla zeytin yağı,rendelenmiş salatadan çıkan su,ve limon suyu olacak.
Hazırlanışı:Bütün malzemelerimiz güzel bir kabta iyice karıştırılır,daha sonrada uygulama yapılır,uygumada dikkat edilecek hususlar vardır,akşamalrı veya gece yatmadan önce uygulanamlı,güneşe ve güneş ışığına maruz kalınmamalıdır.Daha sonrada su ile yıkanmalıdır.

pervin bulgak gözaltı morlukları için krem tarifi


Kozmetolog Pervin Bulgak sizler için zel bir krem daha geliştirmiştir.Gözaltı morluklarından şikayetçi olanlar için güzel bir krem tarifi
Malzemelerimiz:
Birer tatlı kaşığı kadar zeytin ve buğd
ay yağı
iki çay kaşığı kadarda patates suyu
Hazırlanışı:Bütün malzemelerimizi birbiri ile karıştırıyoruz,daha sonra ise gözaltı morluklarımızı bu losyonla siliyoruz gce yatarken veya göne başlarken uygulanabilir.


pervin bulgak'tan kırışıklık kremi tarifi


Kozmotolog Pervin Bulgak kırışıklık tedavisine yardımcı kırışıklık giderici bir krem formülü sunmuştur.
Malzemelerimiz:
1 çay kaşığı kadar havuç yağı
2 çay kaşığı kadar buğday yağı
1 ampüllük E ve C vitamini
2 yemek kaşığı kadarda bal mumu
Hazırlanışı:Balmumumuzu benmari yöntemi ile eritmemiz gerekmektedir.Daha sonra eridikten sonra çinebuğday yağı ve havuç yağını i ilave ediyoruz,daha sonrada soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra ise vitaminlerimizi ekleyip soğumaya bırakıyoruz,bu kırıklık kremini kırklı bölgelere sürüyoruz.

7 Temmuz 2009 Salı

suna dumankaya sivilce kremi tarifi


Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya.2dan sivilcelrin iyileşmesine ve izlerinin kaybolmasına yardımcı bir bitkisel kerm hazırlamıştır.
Malzemelerimiz:10 gr oranında gül yaprağı ev maydonoz yağrağı,bıldırcın yumurtası ev bir tam salatanın kabukları
Hazırlanışı:Öncelikle bir robotta yumurta hariç diğer malzemerli iyice çekiyoruz sonradan yumurtaları ilave ederek iyice karıştırıyoruz.Elde ettiğimiz sivilce kremini,sivilceli bölgeye uyguluyoruz.2 saat kadar durduktan sonra yıkıyoruz.

ı Suna Dumankaya çatlak kremi


Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan doğum sonrası oluşan çatlaklar için özel bir bitkisel krem geliştirmiştir.
Malzemeler:1 adet limon,35 gr kadar aloevera,50gr kadarda badem yağı temin ediyoruz.
Hazırlanışı:Bütün malzelerimizi güzelce bir şekilde tam olarak karıştırıyoruz.Hazırlamış olduğumuz çatlak kremimizi oluşan çatlak bölgelere yedirerek uyguluyoruz birazda ovalayarak uygulamak iyi olacaktır.Bu uygulamayı yatmadan kısa süre önceleri uygulamak iyi olacaktır.

Suna Dumankaya güzellik kremi tarifi


Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan güzel bir gzellik kremi daha.Güzel bir cilde sahip olmak her kadının hakkıdır.
Malzemelerimiz:Az miktarda talk pudrası ve 50 gr kadar zaytin yağı
Hazırlanışı:Öncelikli olarak yarım litre suyumuzun içine zeytinyağını ilave ediyoruz.Bu karışımı 2 ile 3 saat kaynatıyoruz.Daha sonra soğumaya bırakıyoruz.Soğuduktan sonra suya oranla talk pudrasını ekleyip sıvı hamur kıvamında karıştırıyoruz.Uygulamadan 2 sat sonra ılık su ile yıkıyoruz.

suna dumankaya göz çevresi bakım kremi


Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan göz çevresinde oluşan kırıklıkların giderilmesine yardımcı bitkisel yollardan hazırlanan kremimizi sunuyoruz.
Malzemelerimiz:bir tatlı kaşığı olacak şekilde süt,bal ve yaş maya hazırlıyoruz.
Hazırlanışı:Bütün malzemeyi içice birbiri ile karıştırdıktan sonra göz çevresi kırışıklıklar üzerine uyguluyoruz ayrımsaat bekledikten sonra ılık su ileyıkıyoruz.Bu uygulamayı iki günde bir yapmak yeterlidir.

suna dumankaya kırışıklık kremi tarifi 2


Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan güzel bir kırışıklık kremi tarifi daha.
Malzemelerimiz:Birer adet olmak şartı ile bir tam yumurtanın akı,salatalık suyu ve bunlara ek bir tatlı kaşışı krema tamin edeceğiz.
Hazırlanışı:Öncelikle yumurtamızın akını iyice çırpıyoruz köpürmesi lazım daha sonra diğer malzemelri katıp karıştırıyoruz.Elde ettiğimiz kırışıklık kremini bölgeye yguluyoruz yarım saat bekledikten sonra ılık su ile yıkıyoruz.Bu keremimizi haftada bie sefer uygulamak yeterli olacaktır.

suna dumankaya kırışıklık kremi tarifi


Güzellik Uzmanı Suna Dumankayadan kırıklık için kren tarifini sunuyoruz.
Gerekli malzemelrimiz ve hazırlanışına gelince,50 gr kaymağı,robotta çektiğimiz elmayı birbinie ekleyip 3 dakika kadar suda kaynatıyoruz.Daha sonra hazırlanan kremimizi kırıklı bölgeye sürüp 1 saat bekledikten sonra ılık su ile yıkıyoruz.Bu uygulamayı haftada bir kere yapmak yeterlidir.

suna dumankaya el kremi tarifi


Bitki bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya'dan doğal bir el kremi tarifi aldık bunu siz değerli dostlarımızla paylaşıyoruz.
Gerekli malzemelerimiz ise,az miktarda gliserin,biraz limon,az miktarda pudra ve bu karışım için az miktarda gül suyu.Bütün malzemelerimizi birbiri ile iyice karıştırıyoruz daha sonra hazırladığımız kremimizi ellerimize sürüyoruz.

Flores e Flowers

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP